Απολαύστε τις ποικιλίες espresso παρασκευασμένες και ψημένες από εμάς. Παίρνοντας την καλύτερη πρώτη ύλη από τις κορυφαίες περιοχές παραγωγής καφέ στον κόσμο προτείνουμε ξεχωριστή ποικιλία espresso για ζεστό, ξεχωριστή για κρύο και φυσικά έναν μοναδικό de

FAQ

Γιατί L'arte del gelato;

Το l'arte del gelato διαθέτει την παλαιότερη συνταγή ιταλικού παγωτού που έχει υπάρξει στην Ελλάδα και μια από τις παραδοσιακότερες συνταγές παγωτού παγκοσμίως. Αισθανθείτε το πάθος μας για το παγωτό μέσα από τις εκατοντάδες γεύσεις δίκης μας ευρεσιτεχνίας και παρασκευής χρησιμοποιώντας τις καλύτερες και αγνότερες πρώτες ύλες. ΣΤΗΝ L'arte del Gelato γίνεται η παραγωγή καθημερινά μόνο από 100% φρέσκα φρούτα. Τι καλύτερο θα μπορούσατε να φανταστείτε από την απόλαυση ενός παγωτού L'arte del Gelato από φρέσκο ανανά, περπατώντας στα γραφικά σοκάκια στη Χώρα της Ιού.

Γνωρίζετε για την INEI;

Ξέρετε πως σε παγκόσμιο επίπεδο όλες οι επαγγελματικές μηχανές espresso καθώς και οι Μύλοι τους περνάνε από πιστοποίηση; Ο μόνος φορέας που πιστοποιεί μηχανήματα είναι η INEI η οποία είναι το ιταλικό ινστιτούτο espresso και πως όλος ο εξοπλισμός του L'arte del Gelato έχει την ανώτερη πιστοποίηση σε όλο τον εξοπλισμό του. Γνωρίζατε πως κάθε η άλεση ενός espresso στην L'arte del Gelato γίνεται σε εξειδικευμένους μύλους την στιγμή που τον παραγγέλνει κάποιος; Επίσης ξέρατε πως χρησιμοποιούνται ειδικά φίλτρα νερού στην μηχανή του espresso καθώς και στην παγομηχανή με σκοπό το νερό που χρησιμοποιείται να είναι άριστα φιλτραρισμένο με σκοπό το τέλειο αποτέλεσμα. Είναι αξιοσημείωτο πως από την πρώτη μέρα το L'arte del gelato χρησιμοποιεί μόνο τριμμένο πάγο σε όλα τις τα προϊόντα , ενώ μόλις τα τελευταία χρόνια όλοι οι παγκόσμιοι διαγωνισμοί κοκτέιλ και καφέ έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν μόνο τριμμένο πάγο. Πρέπει επίσης να γνωρίζετε πως το L'arte del gelato χρησιμοποιεί από την ίδρυση του και σε όλα του τα ροφήματα ειδικό δίπτυχο χάρτινο ποτήρι, φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο με σκοπό την ισοθερμική του ιδιότητα να διατηρεί χειμώνα και καλοκαίρι όλα τα προϊόντα του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.